Imens vi venter på foråret hygger vi med lys.

Nu må der dersens forår altså godt snart melde sin ankomst!!! Det danske vejr er nu noget trist for tiden . Det minder efterhånden mest om efterår. Så gælder det bare om at få det bedste ud af det. Jeg hygger mig inden døre på denne regnfulde søndag. Der er tændt op i gaspejsen og de levende lys.

Jeg elsker små hyggelige dekorationer med levende lys. Julen er forlængst forbi og jeg glæder mig allerede til den kommer igen men derfor kan man jo godt lave små hyggelige arrangementer med lys og pynt.

Jeg elsker min lækre gamle arkivkasse som jeg fandt på et loppemarked sidste år. Til jul udgjorde den min adventskrans og nu er den en af mine yndlingsting i stuen. Sammen med de skønne fugle i træ og et lækkert gevir skaber den hygge. Der skal i virkeligheden så lidt til!!!

Gammel arkivkasse med Kristian Vedel træfugle
Gammel arkivkasse med Kristian Vedel træfugle

Jeg elsker også mit lækre betonfad. Det er pyntet med dekorerede lys, gevir og små sten. De små sten er helt særlige. De er nøje udvalgt og samlet af min datter igennem det forgangne år. Og selvfølgelig skal de have en helt særlig plads i stuen!!!

Betonfad med min datter særlige sten, lys og gevir
Betonfad med min datter særlige sten, lys og gevir

Imens jeg sidder og kigger ind i flammen sidder jeg og funderer over hvordan dette års påskepynt skal se ud. Jeg lover at der nok skal komme opskrifter til DIY påskepynt i den nærmeste fremtid:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *