Spis møgdagen væk med citronfromage!

Sikke dog en møgdag!!! Denne dag slår min sidste møgdag med flere længder!!!

En arbejdsdag hvor det har været nødvendigt at træde ind i et rum for mig selv. Et rum hvor ingen kunne høre, eller se at jeg hoppede op og ned imens jeg skreg alt hvad jeg kunne. Det er så dejligt befriende. Det gør ikke dagen bedre, men tager lige spidsen af frustrationen. Jeg elsker mit job, men nogle arbejdsdage er bare dumme!!!

På trods af hoppen og skrigen sidder der stadig en del frustration tilbage i kroppen. Jeg føler at min balance er helt skæv, og energien er nærmest suget ud af mig… Alle de gode intentioner, tanker og ønsker for arbejdsdagen er tabt på gulvet.

Men lige nu er jeg ligeglad. For jeg er trygt hjemme hos min lille familie. Balancen er forhåbentlig så småt på vej tilbage igen. Thomas Buttenschøn og jeg har gang i en duet og jeg står i køkkenet…. Så kan en møgdag være en møgdag!!! Jeg er glad og lykkelig alligevel:-)

Jeg finder ofte mig selv i køkkenet efter sådan en møgdag. Det er nærmest som terapi for mig. Alle dagens tanker bliver samlet imens jeg rører i skålen. Frustrationer kan jeg ikke bruge til meget og de stoppes væk, bagerst i hovedet, imens jeg koncentrerer mig om at dele blomme fra hvider. Denne gang er det citronfromage der er svaret på mine “sorger”. Det skal helt sikkert nok hjælpe. Måske ikke efter 1. eller 2. portion. Men når skålen er tom, så lover jeg at alt er glemt, og jeg smiler igen!!!

Her er opskriften på min slags “lykkepiller”:

4 blade husblas, 4 æg, 100 g sukker, saft og skal af en citron, flødeskum af 1/4 l piskefløde.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker til æggesnaps. Riv citronskal og varm med saften i en gryde. Smelt den opblødte husblas i den varme saft. Tilsæt saften til æggesnapsen imens du pisker med håndmixer. Vend flødeskummet i massen, og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og sættes på køl i ca. 2 timer.

 

Lækker citronfromage. Den ultimative trøstespise!
Lækker citronfromage. Den ultimative trøstespise!

 

Jeg fortæller mig selv at det er okay at trøstespise efter en møgdag. Det er okay, fordi jeg ved at jeg i morgen igen render så stærkt at det ikke når at sætte sig på sidebenene. Og det er  okay fordi det heldigvis ikke er så tit, at sådan en møgdag optræder. Gudskelov for det, ellers var jeg nok en del tykkere nu! Selvfølgelig er herligheden serveret på Musselmalet. Selv små glæder hjælper her:-)

Jeg håber at din dag har været bedre. Hvis den har, kan du jo altid fejre det med en lækker dessert!! Hvad kan redde din møgdag???

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *