Sort samvittighed….

Puha. Nu sidder jeg her 330 dage siden sidste indlæg på bloggen… Samvittigheden er sort. Den gang skrev jeg om mit nye job som teamleder, om at genfinde balancen og alle de dejlige projekter jeg havde i mit hoved. Nu er der næsten gået et år. Balancen har været der for det meste. Men jeg må indrømme at jobbet, de nye udfordringer, har taget rigtig meget af min energi. Ikke på nogen dårlig måde, for jeg elsker virkelig mit job. Men der er så mange nye ting man pludselig skal tænke på, når man går fra at være kollega til leder….

Det har været et vildt spændende år. Både jobmæssigt, men også i hjemmet. Alle de hvide romantiske møbler er skiftet ud. Sidst jeg postede noget var det mit nye tvmøbel der så dagens lys. Jeg er stadig vildt glad for det. Siden da er sofabord, bogreol, skrivebord og spisebord skiftet ud;-) Jeg lover at jeg i den nærmeste fremtid vil vise jer mine lækre køb og diy-projekter!!!

Det er ikke kun møbler der er skiftet ud. Også meget af nyt nips er kommet til. Jeg elsker dansk design som Kubus, Kähler og Kay Bojesen. Men nogen gange så er det bare lækkert at finde noget helt nyt! Noget som ikke alle andre har. Noget smukt, enkelt og vanvittig lækkert. Det har jeg fundet i denne lækre Blossom stage fra Nordic-in.

http://nordic-in.dk
Smuk blossom stage

 

Jeg elsker den yndige facon, det elegante lysfald og det flotte materiale valg i Hvid og messing. Men ikke nok med at den er gudesmuk i al sin enkelhed, designeren har også lagt en skøn tanke i den. Selve stagen kommer i en flad lille kuvert. Man samler den selv på 2 min. Men stagen kan sendes uden at den fylder noget og dermed spares naturen for en masse store papkasser. Hvis bare der var flere designere med samme tankegang. Så når nu min samvittighed er sort, bliver den en anelse grønnere med valget af denne stage;-)

Hvis du sidder derude og keder dig på sådan en lørdag så synes jeg du skal slå et smut forbi den nystartede shop hos Nordic-In. Lækre produkter, kvalitet og ikke mindst en fantastisk kundeservice. God lørdag til alle…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *