Rustikt badeværelse med sjæl og charme.

Nu har rastløsheden ramt mig. Ferien synger på absolut sidste vers, og det dersens arbejde truer med at overtage mit liv igen… Så ud af fjerene og i gang!!! Min stakkels mand må bare følge trop, og stille med skrue maskine og energi;-))

Det er ca. et lille års tid siden at badeværelse fik en tur. Vi havde længe været på udkik efter det perfekte arrangement. Det virkede som en umulig opgave. Enten var det for dyrt eller forkert i følge mit hoved. Men en dag fik jeg en ide. Jeg ville bygge mit eget udfra et ikea køkken! Ikea køkkener er til en rimelig penge, masser af kreative løsninger og nemt at få dele til. Så afsted til ikea og i gang!!!! Vi har valgt at købe skabe der er 40 cm dybe. De er sat ca. 10 cm fra væggen, så der er fin plads til VVS og el bagved. Så er der blot sat et endestykke på der er tilsvarende dybere. Skufferne er rigtig rummelige og fungere super godt til os. Vi var dog nødt til at skære ca. 10 cm af højden på alle skabe, da et badeværelse ikke skal være nær så højt som et køkken.

Vores lækre badeværelse lavet af et ikea køkken.
Vores lækre badeværelse lavet af et ikea køkken.

Vi er virkelig tilfredse med resultatet. Det er som sagt brugt og testet i snart et år, uden nogle form for fortrydelse. Hele herligheden er købt for ca 12.000 kr. Dette inklusiv lækker vask og kvalitets armatur. Lignende løsningerne er set til 30-40.000:-O

Dog trængte selve badeværelset til en lille opstrammer, for at føre lidt mere sjæl og charme ind. De gamle knagerækker er pillet ned og erstattet af et lækkert stykke drivtømmer.

Drivtømmeret har jeg selv læs min dejlige mand slæbt hjem fra en strand i Nordsjælland. Nu skulle det komme til sin ret og blive min nye knagerække. Som knager er der brugt porcelænsknopper sat op med sorte skruer. Jeg synes det bringer sjæl og charme ind. Og så kan man jo altid sidde på tønden og drømme om hvilke eksotiske farvande det kommer fra;-))

DIY knagerække lavet af rustikt drivtømmer med porcelænsgreb.
DIY knagerække lavet af rustikt drivtømmer med porcelænsgreb.

Ved er rent tilfælde fik jeg reddet svigerfars gamle stige fra losseplads-døden. Jeg stjal den fra traileren og den visse død. Nu er den ophøjet til magasin- og håndklædeholder. Det hele fungerer super godt sammen og har sat prikken over i’et på mit og dermed også mandens projekt!!! Nu fremstår badeværelset mere rustikt med et strejf af nordisk sjæl og charme.

Gammel træstige udgør magasin-holder.
Gammel træstige udgør magasin-holder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *