Påskepynt i hele hytten.

Som nævnt mange gange før, er påsken jo på vej. Der er pyntet op i hele hytten. Havens træer har doneret skønne grene der så småt er ved at springe ud. Det er så smukt og hyggeligt at se de små grønne blade springe ud. Mine er sat solidt i min skønne Kähler vase. Grene er dekoreret med skønne små og store glasæg med små hvide fjer. Æggene er fast inventar hos os når vi nærmer os påske. De små fjer får dem til at se ud som om at de nærmest svæver;-) Min datter elsker dem og sidder tit og kigger på dem.

Grene fra haven pyntet med skønne små glasæg.
Grene fra haven pyntet med skønne små glasæg.

De hjemmegjorte betonæg pynter fint i en lille trådkurv i kobber. De skaber en skøn kontrast til de små fine glasæg.

Rustikke DIY påskeæg i beton.
Rustikke DIY påskeæg i beton.

På sofabordet står dette års nye påskepynt. En sød lille stage i æggeform fra Herstal. Stagen er i det bedste selskab med de fine små musselmalede æg. Disse æg er svære at opdrive nu og er nok mit mest skattede påskepynt. Netop derfor har de fået plads på det bord vi benytter hver dag.

 

De sødeste små helt særlige Royale påskeæg.
De sødeste små helt særlige Royale påskeæg.

Selv pejsen er pyntet op til forår. Her med små grene og påskeliljer i de skønne kopper fra Designletters.

image

På væggen hænger en rustik krans af grene med mos. Kransen er dekoreret af elegante små fjeræg. Jeg synes de er så yndige og fine med de små fasanfjer

Elegante påskeæg med små fasanfjer.
Elegante påskeæg med små fasanfjer.

Der er så skønt at få så meget natur ind i stuen. Det giver nærmest fornyet energi!!! Det varsler lysere og varmere tider og det har jeg søreme også brug for….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *