Ny lækker lysestage.

Det kribler i mine fingre for at komme i gang med noget nyt. Jeg har et nærmest desperat behov for fornyelse. Et stort behov for mere lækkerhed!!! Jeg har i et stykke tid drømt om et kæmpe DIY projekt. Gamle vinduer er købt og de første tanker om et rustikt vitrineskab er født. Men ak!!! Manden er slet ikke overbevist om at det skal være nu. Han mener bestemt ikke at det er tidspunktet lige nu. Jeg forstår det altså ikke?!? Bare fordi det sner en lille smule?!? Og fordi han ved at han skal stå og save udenfor?!? Dårlige undskyldninger er der vist nok af;-))) Jeg må vist hellere væbne mig med tålmodighed, da det vist ser ud til at det er vinter lidt endnu…

Istedet har jeg gået med tanker om at lave min egen lækre Ferm-Living-Wannabe stage. I søgen efter inspiration faldt jeg over en side på facebook der er fyldt med de lækreste smukkeste stager og andet godt. Faktisk så smukt og så godt at jeg helt droppede tanken om DIY! I stedet bestilte jeg én smuk stage i lige de farver jeg bedst kan lide. Den er netop kommet hjem og jeg er allerede forelsket!!!

Lækker kuglestage
Lækker kuglestage

Den passer perfekt ind i mit lille hjem. Lige nu er den flyttet ind i mit lille hyggehjørne. Sammen med Hr. Kay skaber den hygge på mit lækre Ferm Living bord. Et helt hjørne fyldt med lækkerhed!! Så i stedet for at knokle med endnu et DIY projekt, kan jeg sidde med en kop lækker te og nyde frugten af andres arbejde;-)) Tror også at jeg vil drømme om at erhverve mig et smukt maleri fra selv samme kunstner.

Mit lille hyggehjørne med Hr. Kay, ny stage og mit Ferm Living bord.
Mit lille hyggehjørne med Hr. Kay, ny stage og mit Ferm Living bord.

Jeg ved at det ikke er sidste gang at jeg handler hos Pop-Art. Det er super kvalitet, lækkert håndværk og perfekt service. Hendes side er bestemt et besøg værd…

Drømmer du om nogen lækre ting til din bolig???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *