Når drømme går i opfyldelse…

Flammer i gaspejs

Vi har efterhånden længe gået og drømt om at få en ekstra varmekilde i huset.
Huset har kun gulvvarme og det er altså bare ikke nok når det danske vejr virkelig viser sig fra sin barske side. Brændeovn har vi prøvet. Jeg må vist indrømme at jeg, på mine gamle dage, er blevet alt for magelig! Al det rod med brænde frem og tilbage, støv og sod er bare ikke sagen.
Vi har haft prøvet med en flot bioethanolpejs. Men det var heller ikke sagen. Det er forholdsvis dyrt. Træls at have mange liter sprit stående. Og sikkerhedsmæssigt var vi ikke helt trygge.
Men hvad gør man så???

Ved et tilfælde faldt jeg over en artikel om gaspejse. Det vakte virkelig min interesse. Det er nemt, praktisk og kræver intet dagligt arbejde. So what not to like???

Vi brugte lang tid på at finde den helt rigtige forhandler. Det var vigtigt for os at finde en erfaren og dygtig forhandler, og det var lige hvad vi fandt. Lone og Lasse Friis har butikken ArtDecoFire, og den er klart et besøg værd, hvis du går med samme tanker. De er utrolig kompetente, og har en meget høj service. Vi fik en rigtig god pris og det bedste er at vi selv kunne vælge hvor stor pakken skulle være. Vi valgte en halvfærdig udgave. Komplet leveret med vvs arbejde og montering, men dog uden opbygning af selve kassen. Denne har min dygtige gør-det-selv-mand bygget og min murer-søster har filset den. Pladerne købte vi med fra forhandleren, og det var virkelig ikke svært at bygge op. Den er opbygget efter eget design og vi elsker den.

Den færdige gaspejs

Jeg elsker den lille hylde hvor mine lækre Arne Jacobsen Design Letters krus, billige netto stage og DIY gevir pryder. Den tændes og styres ved tryk på en fjernbetjening så rumpen skal ikke engang lettes fra sofaen;-)

Vinteren kan nu bare komme an, vi fryser i hvert fald ikke!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *