Mandags muggerier – nyt sengetæppe.

Denne mandag har været den aller værste mandag længe!!!

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så dum en dag. Den starter egentlig fin nok, i hvert fald de første 2 minutter. Jeg vågner efter en god nats søvn, med min hund i armene, står ud af sengen, vader lige ind i vores strygebræt, som væltet ned i hovedet på mig. Uden respekt for resten af familien bander og svovler jeg højlydt. Og derfra fortsætter det bare!!! Katten går i vejen så jeg falder over den flere gange. Hunden gør og laver et frygteligt postyr.

Da jeg endelig sidder i bilen er jeg lige ved at give op og melde pas på resten af dagen. Måske skulle jeg ha gjort det! For da jeg endelig kommer hel frem på jobbet, starter jeg dagen med at låse nøgler og tøj inde i mit skab. Vel og mærket de nøgler jeg skal bruge for at låse mit skab op:-(( Så ud og finde en sød, stærk mand der kan klippe låsen op. Her burde det bare være stoppet. Men næ nej. Jeg skulle da lige nå at gi mig selv en ordentlig gang buksevand. Væltet flaske lige ned i skødet. Øv.

Heldigvis endte det der. Arbejdsdagen endte uden flere ulykker og nu sidder jeg og griner af det hele.

Jeg griner af mig selv. Fordi jeg ved at de fleste ville have skyndt sig hjem og gemt sig under dynen efter sådan en dag. Men ikke mig!!!

Jeg farer hjem og laver det mest sindssyge projekt jeg længe har lavet –  Nemlig et hjemmesyet sengetæppe til min datter. Jeg er forfærdelig dårlig til at sy!!! Så hvorfor jeg lige valgte at gøre dette aner jeg ikke. På trods af mit enormt dårlige humør, så var det et hyggeligt projekt. Det færdige resultat er vind og skævt, men jeg er pave stolt. Stolt over ikke at ha ødelagt noget, ikke ha kastet med noget og rent faktisk at fuldføre det på trods af mine ringe evner som syerske.  Tæppet skal være en gave til min datter der om 2 uger fylder 5. Jeg ved at hun vil elske det, på trods af fejl og mangler;-)

Tæppet står for mig som noget helt særligt. Det er nemlig første, eneste og absolut sidste gang jeg laver sådan et projekt!!!!

Jeg ville elske at dele en vejledning til hvordan sådan et tæppe laves. Men ærligt talt så aner jeg det ikke. Jeg ved i hvert fald at det ikke burde gøres som jeg har gjort!!!

Stoffet er lækkert blødt mikrofiber, samme kvalitet som min hjemmelavede sengegavl. Motivet er skønt med farvestrålende luftballoner. Bagsiden er blødt lilla fleece og sluttet af med neongult kantbånd.

Hjemmelavet sengetæppe med kulørte luftballoner.
Hjemmelavet sengetæppe med kulørte luftballoner.

Når jeg putter min datter i det, vil jeg fortælle hende at det er et helt særligt tæppe. Et tæppe der kan suge alt det sure ud af en dårlig dag. Forhåbentlig tror hun på mig og kan sove sødt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *