Lækre kokostoppe.

På sådan en råkold eftermiddag er det livsnødvendigt med varm kakao og en lækker kage. Men det er jo ikke altid at spisekammeret indeholder det man ønsker. At handle var ikke en mulighed, så jeg var nødt til at være kreativ. Bagerst i skabet fandt jeg en dåse kondenseret mælk, en pose kokosmel og en plade mørk chokolade. Så dette kunne da ikke blive til andet en lækre sprøde kokosmakroner. De er virkelig nemme at lave og smager skønt.

300 g kokosmel. 1 dåse kondenseret mælk og 100 g. mørk chokolade er nok til 15 lækre toppe.

Kokosmel og kondenseret mælk røres sammen og sættes på bageplade i små toppe med en spiseske. Bages 12-15 min ved 175 °C, indtil de er smukt gyldne. Når de er afkølet dyppes de i smeltet mørk chokolade og så er de klar til at spise.

Lækre kokostoppe.
Lækre kokostoppe lavet på kondenseret mælk.

De holder sig ca 1 uge i en lukket beholder på køl. Så frem over indeholder mit spisekammer altid disse tre ingredienser;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *