Lækre bounty påskeæg

Jeg er simpelthen en storforbruger af Bounty chokoladebarer. Jeg elsker dem og kan næsten ikke få nok!!! Især på de dage hvor jeg er helt smadret efter en hård arbejdsdag. Så er der ikke ret meget der slår at sætte tænderne i en lækker cremet sød kokosbar. Min indre diva ligger henslængt over stolen, med et saligt smil på læben ved den tanke:-))

Hvorfor ikke forene den lækre bounty med sæsonens must?!? Nemlig påskeæg. Jeg har lavet lækre små bountypåskeæg. De er super nemme at lave, kræver kun 3 simple ingredienser som man altid bør have i sit køkkenskab!! Når påsken er overstået kan man jo altid forme dem til små lækre kokosbarer i stedet.

Ingredienserne er faktisk de samme som til kokostoppe, dog skal der bruges mere chokolade til at overtrække med.

Bounty påskeæg inden de overtrækkes med chokolade.
Bounty påskeæg inden de overtrækkes med chokolade.

Rør blot kokos og kondenseret mælk sammen i en skål. Form en stor tsk. fuld af massen i hånden. En teske kan nemt bruges til at forme massen til små æg. Derefter overtrækkes æggene med mørk chokolade og drysses med lidt kokos. Det kan næsten ikke være nemmere. Jeg delte massen i 2 dele, så der både var til lækre påskeæg og til en god portion kokostoppe.

Lækre Bounty påskeæg.
Lækre Bounty påskeæg.

God fornøjelse og velbekomme:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *