Lækker DIY kuglelampe

Når det danske vejr ikke er særlig samarbejdsvilligt må man jo finde på nogle indendørsprojekter. Jeg har længe manglet en lille læselampe til mit hyggehjørne. Men jeg synes bare overhovedet ikke at det er nemt at finde den helt rigtige lampe. Dem jeg forelsker mig i er altid mega dyre, og så kommer nærrigheden op i mig. Det er også derfor jeg endte med at lave min egen spisebordslampe.

Jeg har brugt utallige timer på nettet i søgen efter inspiration. En dag stødte jeg på en skøn DIY blogger, som har lavet en skøn skøn lampe, som lige passer ind i mig hjem. Lampen består af fatning og en masse skønne trækugler i forskellige størrelser. Hos livingonabudget kan du se hvordan den laves. Kuglerne fås i de fleste hobbyforetninger. Jeg har fået lavet mine hos den samme søde person som lavede min skønne kuglestage. Søde Popartogperler laver de skønneste ting. Udover flotte kuglestager er hendes evner med pensel og lærred virkelig imponerende. Et af hendes værker skulle gerne i fremtiden pryde mit hjem!!!

Lækker DIY kuglelampe
Lækker DIY kuglelampe

Nu står den hjemmelavede kuglelampe og lyser så fint på mit Ferm Living bord. Den passer så fint til kuglestagen og resten af mit interiør;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *