Juleaften volume 2 anno 2014.

Min familie er en af de såkaldte “moderne familier”. Min mand og søn er skilsmissebørn og derfor er det naturligt for os at fejre julen hele 2 gange. På den måde får alle bedsteforældre mulighed for at jule med børnebørnene hvert år. Det er en tradition der fungerer rigtig godt i vores familie. Jeg elsker jo julen og nyder at holde jul både D 23 og D 24. Min indre julediva er i sit es med hele 2 x jul. Men lige så glad og frejdig hun var i går, lige så træt er hun lige nu. Alt har været perfekt og lige efter bogen. Vi har hygget i godt  selskab og maden var skøn. Men nu er der også udsolgt. I morgen står den på pyjamas dag, under dynen på sofaen. Og uden nogen form for julemad. På nær da lige Ris à la manden der, som familietradition, udgør dagens første måltid.

Årets juletræ anno 2014
Årets juletræ anno 2014 pyntet i gyldent

Årets Juletræ er pyntet i gyldne og lyse nuancer, toppet med en flot stjerne fra Georg Jensen. Stjernen har fulgt os siden vores bryllup i 2008 og har en særlig plads i vores hjerte. Under træet manglede der bestemt ikke gaver!!!!

Var så heldig at jeg nu er ejer af endnu flere blå yndigheder fra Royal Copenhagen. Kander, fade, skåle og æggebægre blev det til. Elsker bare det danske design, selv om det er en meget dyr hobby;-))

Borddækningen bærer da også præg af min forkærlighed for det Royale. Her er det Blå Palmette som pynter så yndigt.

Borddækning til juleaften med Royal Copenhagen stellet "Blå Palmette"
Borddækning til juleaften med Royal Copenhagen stellet “Blå Palmette”

Jeg håber alle har haft en lige så fantastisk dag og aften!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *