Hallelujah nu er julestressen taget på ferie.

Sikke dog en måned. Der har været fuld knald på. Jeg er normalt en af de mest juletossede mennesker der findes. Så på trods af at jeg, i meget godt tid, fik lavet alle mine juledekorationer og pyntet op, så har jeg konsekvent været to skridt bagud. Gaverne var købt i god tid men så gik det også helt galt. Jobbet tog mere tid en jeg egentlig synes er rimeligt for december måned. Langsomt kunne jeg mærke at julestressen strammede sit greb om mig. Ord som konfekt og julekort stod bøjet i neon i min underbevidsthed som ting jeg endnu ikke havde styr på. Det er aldrig sket før og er altså en anelse angstprovokerende for en juletosse som mig. Min stakkels indre julediva har revet sig i håret, råbt og skreget mens hun har stampet i gulvet. Til sidst var hun lige til den lukkede afdeling, og faktisk frygtede jeg at hun ville forlade mig for good…..

Men så kom en sød veninde mig til undsætning. Hun leverede en lækker kurv med julegodter. Nu vidste jeg at familien i det mindste ikke led overlast.  Ferien stod lige for døren så det hele skulle nok gå.

Og idag er alt godt igen. Ferien er kommet, dog er manden sendt på job. Datteren er i børnehave og den store i skole.  Ja jeg er en af de der forfærdelige forældre der holder ferie mens ungerne er i institution!!! Mine børn hygger sig. Jeg gør rent, og når de kommer hjem så er alt overstået og vi kan sammen pynte juletræ.

Konfekten blev lavet i går. Risengrøden koger under dynen. Ovnen kører på pyrolyse og rengør sig selv på magisk vis. Julemusikken buldrer derud af imens jeg danser rundt med gulvskrubben.

image

Jeg glæder mig over at det om lidt er jul. Den skal fejres med dem jeg elsker aller mest i denne verden og jeg er stolt fordi jeg faktisk nåede det hele.

Jeg håber at alle får en fantastisk jul❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *