Gul er åbenbart farven fra helvede!

Projekt nyt skrivebord er for alvor skudt igang. Første del af projektet gik over al forventning. Målene holdt og det tog faktisk kun 2 timer at skære stykkerne ud og samle det til et skrivebord. Vi har brugt en MDF plade på 16 mm. Det er super nemt at arbejde med;-)

Det umalede DIY skrivebord
Det umalede DIY skrivebord

Vi læs min datter har bestemt at bordet skal være gult. Længe har det meste på børneværelset været lilla og lyserød. Det lyserøde er så småt på vej ud, sammen med prinsessetingene. De klare og friske farver er på vej ind, sammen med diskokugler og blinkende lys… Den klare gule farve står i fin kontrast med de lilla æblekasser der bruges som bogreoler.

Men men men. Det jeg troede var glædens og lysets farve har vist sig at være farven fra helvede!!! På trods af en dyr kvalitets maling (Farveb hedder Erantis og er fra Dyrup), så dækker den r.. og nøgler. Der er nu malet for 4. gang og der mangler i hvert fald 2 gange mere:-( Men til gengæld er den gule farve umulig at vaske af tøj, vægge (ja jeg har vist været lidt sløset med afdækning) og fingre… Hvis nogen overvejer samme farve en anden gang, så husk at bruge tiden på at grunde. Det er øjensynligt godt givet ud i sidste ende…

Fødselsdagen er på tirsdag, og med arbejdsdag i morgen så er jeg i alvorligt tidspres:-( Så i morgen tidlig kl 05.30 kan i finde mig med hovedet i en spand gul helvedes farve….

Men nu har jeg bestemt at det SKAL være færdigt til tirsdag, så det skal jeg nok nå;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *