Glædelig 1. december.

I dag var dagen hvor jeg, for første gang i lang tid, var på forkant. Juledekorationen med kalenderlys har stået på bordet i et par uger. Ovenpå gårsdagens forglemmelser var det vigtigt at vi idag fik fejret den første dag i julemåneden på behørig vis.

Min indre julediva i fuld vigør. Trompeten klar til julefanfare og så var jeg klar! Tænkte at min datter ville elske at få æren af at tænde årets kalenderlys. Men nææææ nej det var overhovedet ikke interessant. Som hun sagde, så er det jo bare et lys…. Men for mig er det ikke bare et lys. Det er et vigtigt lys, der sætter gang i de næste 23 dages ventetid. Det betyder hygge, familie og er jo det vigtigste pynt på spisebordet.

Årets kalenderlys. Temaet er natur.
Årets kalenderlys. Temaet er natur.

Dette års dekoration er helt anderledes af udseende. Ingen gran og bånd. Kun naturen og smukke sten min datter har samlet igennem året. Roden er fundet i skoven. Rensdyret er min datters bidrag og pynter fint.

 

Nu sidder jeg her, med en lidt skuffet julediva, og kigger ind i flammen. Og selv om det ikke vakte så meget glæde hos den lille, så er det stadig en helt særlig dag. Dagen er fuld af forventningens glæde. Fuld af løfter om nærvær og kærlighed. Måske en smule stress, men helt sikkert hygge og Juleknas i spandevis!!! Den kommende tid er familiens. Den er dyrebar og skal nydes;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *