Forår i luften med hysteriske striber.

Jeg ved ikke helt om jeg tør indrømme dette. Måske stribepolitiet kommer efter mig?!? Men nu springer jeg ud i det, og erkender at jeg elsker de hysteriske striber!!! Jeg har ikke været i kamp for at få fat i dem. Ej heller har jeg måtte vride pengepungen og betale flere tusinde kroner. jeg har blot gået på nettet, i ro og mag, og bestilt dem. Alt sammen helt uden drama og hysteri. Hvis jeg havde vist at de gyldne striber ville skrive Danmarkshistorie, så ved jeg ikke helt om jeg havde købt dem. Det er jo efterhånden blevet sådan at man får skæld ud, hvis man flasher et billede af de berygtede vaser.

Min indre lille diva hopper op og ned, og tigger mig om at flashe, prale og endog blære mig med mit køb. Så det gør jeg nu. samtidig råber jeg højt at jeg elsker dem:-))

De flotte gyldne Kählervaser.
De flotte gyldne Kählervaser.

Jeg synes de pynter godt i mit lille hjem. Lysestagen, som i min verden er mindst lige så fin, er købt i Kvickly for en flad 20´er.

Og når nu vi er i gang med at sige alt det ulovlige, så indrømmer jeg at de nye sølvstribede Kählervaser også står på min ønskeseddel. Måske man lige skulle sende linket til dette indlæg til min kære mand. Det varer jo trods alt ikke længe inden det er “Mors Dag”!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *