Ferietid er istid…

Har længe gået og kigget på min indkøbte kirsebærsirup fra Selleberg. Det smager fantastisk men hvad pokker skal man bruge den til????
Så fik jeg pludselig tanken at den da skal bruges til guf!
Jeg elsker bare guf. Og guf der smager af kirsebær må da bare være himmelsk❤️

Her er hvad jeg har brugt:
50 g æggehvider.
150 g sukker
0,5 dl vand
1/2 tsk eddike
Ca 8 spsk kirsebærsirup (efter smag)

Hviderne piskes stive imens sukker og vand koges 3-4 min i gryde under omrøring.
Når hviderne er stive piskes der videre imens sukkerlagen tilsættes langsomt i en tynd stråle.
Herefter piskes ved høj hastighed i 10-15 min. Tilsæt et minut før den lækre sirup.
Og vupti så er der himmelsk guf til isvaflerne…

Det er nemt at lave og bringer altså hjemmelavede isvafler op på et helt andet niveau. Mine unger var i hvert fald helt vilde med det;-)
Det kan anbefales at bruge en god røremaskine. Selv er jeg den lykkelige ejer af en Kmix fra Kenwood;-)

20140630-213733-77853327.jpg

20140630-213731-77851669.jpg

20140630-213732-77852514.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *