Den der balance.

Jeg skrev sidst om en rigtig møgdag. Nu må det vel være tid til en fortælling og fejring af en helt og aldeles almindelig god dag!!! Dagen i dag startede ellers som en skidt dag. Jeg vågnede 03.00 og kunne bestemt ikke sove mere:-/ Nogen dage ved man bare bliver dårlige idet man slår øjnene op. Idag var en af de dage, hvor man slår øjnene op og ved at det bliver en  god dag:-) Arbejdsdagen har bestemt ikke været den bedste. Men overskuddet og humøret har været høj. Måske fordi det er fredag, eller måske bare fordi det var lige det jeg trængte til?!? Min balance var i hvert fald i minus fra starten af ugen. Hvad der har ændret sig ved jeg ikke. Balancen skulle i hvert fald findes igen, og det gjorde den.

Shoppetur med yngste arvingen hjalp gevaldigt. Det blev både til Royalt og Stribet til moren. Ofte er det ungerne det får noget. Men idag fik jeg nye dæktallerkner (men øv de kommer først hjem om 14 dage) og lækre Adidas sko. Skoene er et must når jeg til maj tager en smuttur til Venedig og Nice;-)

Lækre nye Adidas Adistar Racer sko
Lækre nye Adidas Adistar Racer sko

Shoppeturen gik tilfældigt forbi bageren og slikparadiset<3 For imens manden passer på Sjællands befolkning, fra sin Ambulance, så gør vi klar til aftenens menu.

Menuen fredag aften er fredagsslik;-)
Menuen fredag aften er fredagsslik;-)

Hvis jeg fejrer møgdagene så skal de gode virkelig også fejres!!! Kæmpe slikskål og gåsebryst fra bageren. Der er både noget frugt og grønt i mellem. Det må da bestemt udgøre et varieret måltid. Velbekommen siger vi…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *