Alle de projekter i mit hoved.

Åh hvor er der mange tanker, ideer og sindssyge påfund i mit hoved. Jeg trænger desperat til et gør-det-selv projekt. Selv om huset er nyistandsat så behøver man jo ikke gå i stå. Vores datter ønsker sig brændende et skrivebord. Mor her ønsker sig også brændende et nyt vitrineskab. Ferien til Nice er købt og betalt, og derved er pengepungen tom denne måned!!!

Man kunne selvfølgelig godt vente med at gå i gang, men næ nej. Jeg er absolut ikke skruet sammen, inde i hovedet, til at kunne vente. Når jeg får en idé så skal den udføres ASAP. Min stakkels mand kendte denne side af mig da vi blev gift, så ham skal i ikke ha ondt af;-)) Heldigvis er han ofte med på ideen….

Men hvordan laver man så vitrineskab og skrivebord uden at det koster en bondegård??? Hvis du ved det, så sig endelig til!!! Lige nu tænker jeg gamle vinduer, træ og gul maling. Hvad der skal bruges til hvad må i selv gætte;-))

Skrivebordet skulle gerne være en overraskelse til min datters 5 års fødselsdag på tirsdag. Med 2 x børnefødselsdag i weekenden er vi allerede i et alvorlig tidspres. Jeg håber inderligt at vi når det.

Her er hvad vi har som udgangspunkt. Matematiske genier er vi ikke, men håber da at vi har styr på de rigtige mål.

Skitser til DIY skrivebord til pige på 5
Skitser til DIY skrivebord til pige på 5

Følg med den næste uges tid, så lover jeg at ligge billeder ud som projektet skrider fremad! Og fortælle om de geniale og måske knap så geniale tanker, påfund og tosserier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *